Децата на служителите от група ГЕОТЕХМИН се забавляваха на „Островът на машините“

На превърналия се вече в традиция детски празник по случай 1-ви юни, организиран от „Геотрейдинг“ АД за всички служители от групата на ГЕОТЕХМИН, над 60 деца се впуснаха в приключения на „Островът на машините“. Празникът бе награда за всички малчугани, включили се в творческия конкурс на „Геотрейдинг“ АД. С рисунки, макети на машини, стихотворения, разкази и песни децата и тази година показаха огромен талант и необятно въображение по двете теми – „Ако бях вълшебник“ и „Машините на бъдещето“.
За да изследват „Островът на машините“, малчуганите бяха разделени в три отбора – „GeoТigers”, „Страшни машини“ и „Сините“. Най-малките пък се забавляваха на батута и игрите в специално отделената за тях зона. Отборите преминаха през четири забавни и поучителни зони – „Безопасно на работа“, „Сервиз за машини“, „Арт каски“ и „Трансформърс дискотека“. Във всяка зона имаше игри и танци, като децата получиха нови знания за машините и какви правила трябва да се спазват за безопасна работа. С „паспорти“ с печати от всяка зона и карта на острова крайната цел на всички деца беше да открият съкровището – ковчеже пълно с бонбони. Съкровището бе добре скрито в челния товарач LiuGong 856, но децата се справиха отлично и като истински изследователи го откриха. Те проявиха истинско любопитство към всички машини, с които разполага сервизът ProAuto в столицата.
Преди най-очакваната част от празника– награждаването на победителите в конкурса и раздаването на всички награди – точно в 12 часа децата и техните родители почетоха с минута мълчание Деня на Ботев и загиналите за свободата на България.
Награждаването на победителите очаквано предизвика силни емоции у децата, които с вълнение очакваха победителите. Те бяха избрани лично от изпълнителния директор на „Геотрейдинг“ Ад г-н Иван Вутов. Всички деца получиха награди от дружеството, което организира празника, за участието си в конкурса.

Коментирайте новината

Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.
Please enter comment.