Лов на съкровища

Тази събота и неделя Българската минно-геоложка камара партнира на списание “BBC Знание” и Национален природонаучен музей в организирането на интересно приключенско събитие – „Лов на съкровища“.  

С подаръци и полезна информация за малките търсачи на съкровища в събитието ще участват „Дънди Прешъс Металс“, „Асарел-Медет“АД „Елаците Мед“ АД, „Евромакс Експлорейшън Сървисиз“, „Геотрейдинг“ АД, „Геострой“ АД и „Каолин“ АД.

 Ще се радваме да Ви видим със семействата Ви на 1 и 2 декември 2018 година от 10 до 18 часа в сградата на Национален природонаучен музей – бул. „Цар Освободител“ 1, гр. София. Минната камара поема разходите по събитието, така че за всички посетители входът е безплатен. 

 Приключенец ли си?
– Обичаш ли новости и предизвикателства?
– Можеш ли да се ориентираш по карта?
– Имаш ли нюх към откриване на скрити знаци?

 Ако си отговорил с „да“ на всички въпроси, значи имаш шанс да откриеш истинско съкровище. Добре дошли сте на “Острова на съкровища”!

 За всички участници има приготвена карта на знанието, която ще ви води, за да откриете „Пиратската дузина“. За да завършите успешно играта, трябва да извървите последователно маршрута по картата и да откриете скритите пиратски кодове.

 По време на обиколката ще видите подсказващи материали, поставени до различни експонати в музея. Те ще ви помогнат да откриете пиратските кодови думи, които да впишете на съответното място!

 След като попълните правилно вашата карта, във фоайето на музея ви очаква подарък.

 

ВАЖНО:
3а успешно преминаване на “лова” са необходими средно около 30 минути, затова планирайте времето си добре!
Родителите отговарят за безопасността на децата си. Деца под 12 години трябва да са винаги с придружител на територията на музея

Коментирайте новината

Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.
Please enter comment.