Децата на Геострой празнуват

На 3 юни 2018 г. в село Чавдар, в Археологическия парк „Тополница“, разположен в местността „Света Петка“, се проведе детско парти за Децата на Геострой АД. В партито се включиха приблизително 250 участници, от които около 90 деца. Присъстваха деца от град София, от района на Етрополе и на Средногорието, за които беше организиран служебен транспорт.

За доброто настроение на гостите се погрижи екип от аниматори, които бяха подготвили за децата дискотека, много изненади, игри и забавления подходящи, както за най-малките, така и за по-големите. На огромно бяло платно озаглавено „Децата на Геострой рисуват“, малките художници имаха възможност да оставят своите послания, да нарисуват мечти и усмивки или просто да сложат отпечатъците си.
В края на партито всички участници получиха подаръци от организаторите – ранички, пълни с изненади и лакомства. „Голямата награда“ за всички деца беше осигурен достъп до Атракционния комплекс – „Въжената градина“, стените за катерене и най-новото съоръжение в комплекса – „Въжеландия“.

Гостите си тръгнаха с усмивки, уморени от прекрасните емоции, завързали нови приятелства, с обещание отново да се върнат в прекрасния комплекс и с благодарност към организаторите за чудесното парти за децата на Геострой.

Коментирайте новината

Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.
Please enter comment.