Лов на съкровища

На 8 и 9 юни (събота и неделя) Българската минно-геоложка камара партнира на списание BBC Знание и Национален природонаучен музей в организирането на интересно приключенскосъбитие – ЛОВ НА СЪКРОВИЩА.За втора година компании – членове на Българската минно-геоложка камара – ще се включат в събитието като участват с информация за приложението на минералите и дейността на дружествата си.

Съвместно компаниите “Асарел Медет” АД, „Геотехмин“ ООД, “Елаците Мед” АД, „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД и „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД, “Геотрейдинг” АД, “Геострой” АД, “Каолин” АД и “Ридж Минералс”ООД ще покажат на любопитните посетители тайнствата на предметите, които ни заобикалят.

Ще се радваме да Ви видим със семействата Ви на 8 и 9 юни 2019 година между 10 и 18 часа в сградата на Национален природонаучен музей – бул. „Цар Освободител“ 1, гр. София.

 

ДОБРЕ Е ДА ЗНАЕТЕ:

Минната камара поема разходите по събитието, така че за всички посетители входът е безплатен.

За всички участници има приготвена карта на знанието, която ще ви води, за да откриете съкровището. За да завършите успешно играта, трябва да извървите последователно маршрута по картата и да откриете скритите кодове.

По време на обиколката ще видите подсказващи материали, поставени до различни експонати в музея. Те ще ви помогнат да откриете скритите кодови думи, които да впишете на съответното място!

3а успешно преминаване на “лова” са необходими средно около 30 минути. След като попълните правилно вашата карта, във фоайето на музея Ви очаква подарък.

 

ВНИМАНИЕ!

Родителите отговарят за безопасността на децата си. Деца под 12 години трябва да са винаги с придружител на територията на музея.

 

 

Коментирайте новината

Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.
Please enter comment.