Светлана Стефанова получи приза „Лъчезар Цоцорков“ от конкурса „Мениджър на годината 2022“

Светлана Стефанова – изпълнителен директор на „ФААК България“, е тазгодишният носител на специалната награда за развитие на регионите „Лъчезар Цоцорков“. Тя получи отличието си от председателя на Надзорния съвет на „Асарел-Медет“АД Димитър Цоцорков на тържествена церемония, която се проведе на 10 ноември в Софийската опера и балет. Ежегодната награда е част от престижния конкурс на списание „Мениджър“, който се провежда за 15-а поредна година. Носителят ѝ се определя по методология на „Делойт България“ след оценка на приноса в областта на регионалното развитие, социалната отговорност и измерими резултати за успешно проведени активности.

През тази година 10 предприемачи бяха номинирани в престижния конкурс, като отличието „Мениджър на годината“ за 2022 г. получи Владимир Спасов, прокурист на „М+С Хидравлик“ АД.

Председателят на Надзорния съвет на „Асарел-Медет“АД Димитър Цоцорков поздрави Светлана Стефанова и всички отличени мениджъри и обяви, че се надява с „ФААК България“ да бъде реализиран съвместен проект в подкрепа на местните общности.

„По-лесно е да си успешен лидер, когато всичко е наред и върви по план. За съжаление, вече трета година живеем и работим във време на глобална несигурност и криза. А това прави успеха на всички отличени в конкурса „Мениджър на годината” още по-значим. Поздравявам всички наградени, които доказаха, че ние – българите, умеем да бъдем лидери и да се справяме и с най-големите трудности. Смятам, че една от най-важните каузи за нас, представителите на бизнеса, е да помагаме за задържането и развитието на младите хора в страната и за изграждането на следващото поколение лидери”, каза Димитър Цоцорков.

Специалната награда за развитие на регионите „Лъчезар Цоцорков“ се присъжда от 2017 г., в рамките на конкурса „Мениджър на годината“. Тя бе учредена в памет на покойния председател на Надзорния съвет на „Асарел-Медет“АД и на Българската минно-геоложка камара проф. д-р Лъчезар Цоцорков, който беше „Мениджър на годината`2008“.

Коментирайте новината

Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.
Please enter comment.